Passa al contingut principal

XXVIII Campionats Escolars Atletisme ACELL 2018

  El passat dijous 26 d'abril vam participar, un curs més, als Campionats Escolars d'Atletisme organitzats per la Federació Catalana d'Esports per a disminuïts psíquics ACELL, a les instal·lacions del pavelló descobert La Bòbila a Gavà.
La Jornada es va desenvolupar durant el matí fins al migdia i el transport va ser proporcionat per l'ACELL. Aquestes jornades han estat subvencionada per la Fundació Leo Messi i això fa que no suposin cap despesa addicional per les famílies dels atletes ni pel centre.


Enguany han participat 20 atletes, alumnes dels grups de Primària, Secundària i TVA's. Tots ells han pogut gaudir de l'esport, de la competició i de l'ambient altament motivador que suposa una jornada com aquesta.

Els resultats han estat fantàstics! 19 pòdiums dins dels tres primers classificats i un munt de participacions amb molts bones classificacions. Enhorabona esportistes, sou uns campions! 

MEDALLER MORAGAS 2018
                                                        
                                                        Medalles d'Or                           7
                                                        Medalles d'Argent                    8
                                                        Medalles de Bronze                  5
                                                        Medalles de Participació        19

                                                        TOTAL                                         39

Agrair a les famílies un any més la vostra col·laboració i entrega, us deixem un vídeo amb un recull de fotos de la joranda que esperem us agradi molt!


Comentaris