Passa al contingut principal

Hipoteràpia: canvi d'hípica per Primària i GAE 2

  Com ja vam informar a les famílies dels alumnes usuaris, aquest curs hem fet un canvi d'hípica buscant la millora en les adaptacions per realitzar més òptimament l'activitat de hipoteràpia, per tal de cobrir les necessitats concretes de certs alumnes.

  Després de diverses reunions i contactes amb diferents hípiques de Barcelona, finalment vam decantar-nos per la Hípica la Foixarda que es troba a Montjuïc. Es troba a una distància raonable, desplaçant-nos, això si, amb la furgoneta del Centre i permet atendre als dos grups que hi assisteixen, la Primària i el GAE 2, d'una manera molt adequada.

  L'activitat s'ha hagut de canviar als divendres, fins ara es feia en dimecres però l'hípica ja tenia ocupats els cavalls i el mosso per aquest dia.

  Les instal·lacions ens ofereixen un entorn típic i real d'hípica, té 3 pistes exteriors on gairebé sempre hi han activitats eqüestres i els alumnes poden també gaudir aquest aspecte, també coincidim amb d'altres escoles que també fan hipoteràpia i contrastem opinions i maneres de fer, resulta molt enriquidor. Tenim la possibilitat de sortir fora pistes per realitzar els tractaments, cosa que va molt bé si la pista està molt mullada per pluja, aquesta hípica ens proporciona el material adaptat necessari com la sella amb cèrcol, la rampa adaptada per poder facilitar la pujada al cavall,... així com un cavall meravellós que es diu Sultán i que ens ajuda moltíssim cada dia que hi anem.

  L'espera dels alumnes, quan fa bon temps, mentre arriba el seu torn per muntar es fa a la terrassa del bar-restaurant que es troba dins les instal·lacions a peu de pista, i de cara a l'hivern ja tenim lligat que els alumnes puguin estar resguardats a dins.




  L'activitat va començar a l'octubre i ja hem realitzat algunes sessions, les sensacions són molt bones i la veritat es que tots, tant alumnes com professionals, estem molt contents pel canvi, encara falta acostumar-nos als efectes que implica fer l'activitat en divendres, ja que algunes festes o activitats importants coincidiran amb aquest dia, però d'altres cursos també hem tingut molts impediments per altres motius, sobretot de climatologia i de ben segur que assistirem amb la mateixa regularitat que sempre intentem mantenir.

  Us deixem un tastet de fotos i el link de la pàgina web de l'hípica per si voleu fer-li una ullada!!

http://hipicalafoixarda.es/



Comentaris