Passa al contingut principal

Setmana de la Música

   A l'escola ens agrada molt la música i en treballem continguts musicals als diversos grups, desde la vessant més curricular com terapèutica. La setmana passada vam celebrar diversos esdeveniments musicals, per la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música:

  * Dimarts es va anular per la pluja la sortida dels Racons Musicals organitzada des del CRP de Sarrià. Els grups de Cicle Infantil, GAE-1 i GAE-2 ho han hagut de posposar per l'any vinent.

  * Dimecres els grups de Primària i Secundària van assistir a l'Auditori del  Centre Cívic Les Corts, per gaudir juntament amb altres escoles de l'espectacle "Un viatge pels Musicals", organitzat pel CRP de Les Corts. Quatre actors i una pianista van fer un recorregut per la història dels musicals que ens va agradar molt. 




   * Divendres hem celebrat el concert de Santa Cecília com ve a ser habitual a can Bartomeu.
Tota l'escola hem assistit a la Sala Vila Arrufat on dos músics ens han obsequiat amb unes peces musicals a la guitarra: l'Oriol peces clàssiques amb una guitarra de 10 cordes i la Bea ens ha tocat i cantat tres cançons pop actuals.



Després de tota la solemnitat que mereix el concert en aquest entorn tant impregnat d'història de la música, hem acabat festejant la setmana amb un bon berenar de coca i xocolata.




Gràcies als músics per la seva participació! 
ENS ENCANTA LA MÚSICA!


Comentaris