Passa al contingut principal

Activitat De Rem Al Canal Olímpic

   Un curs més, i ja van 19! els alumnes de la Secundària, TVAs i GAE2 han realitzat l'activitat de rem al Canal Olímpic de Castelldefels.

   Aquest curs concretament hem fet 3 sessions a l'octubre i l'activitat continua sent molt engrescadora i gratificant pels nois i noies que hi participen. És tot un plaer veure com es motiven, s'esforcen i es superen dins les embarcacions amb l'entorn real que ens ofereixen les instal·lacions, o veure com d'altres gaudeixen de les sensacions que els hi ofereix l'aigua, el vent, el moviment, la companyia dels altres...

   Els participants han seguit la mateixa metodologia de treball que en cursos anteriors, a la primera sessió el nostre instructor, el Josean, ens fa les prèvies per recordar i/o aprendre com es posa l'armilla salvavides i com es fa servir la pala correctament, així com les normes bàsiques de seguretat i control als kayacs, ja siguin de un tripulant o de dos (K1 o K2).

   Els més veterans continuen la seva progressió amb els K1 i denoten cada cop més seguretat i control. Les noves incorporacions, així com la resta de companys que encara no poden anar en K1, van acompanyats dels professionals de l'escola o de companys més experimentats i continuen progressant als K2. Com en cursos anteriors alguns alumnes també han pogut participar de l'activitat des d'una altre vessant més d'experimentació sensorial i de gaudi, i en cassos concrets també han anat a la llanxa motora acompanyats pel Josean i un professional de l'escola.

   Se'ls veu a tots i totes molt feliços, ha estat tot un plaer continuar compartint aquesta activitat amb els alumnes! Aquí us deixem un petit recull de fotos i vídeos, esperem us agradi!



Comentaris