Passa al contingut principal

L'hort de l'escola

   La feina al taller de l'hort és sempre molt laboriosa i de gran esforç i valorem molt positivament el treball en equip i les feines amb supervisió a distància i amb autonomia d'execució com regar, collir o netejar els espais de males herbes. També tractem temes relacionats amb la importància de l'estalvi i aprofitament de l'aigua, la qualitat dels aliments naturals i la importància de l'entorn i la natura, entre d'altres.
   És un treball molt gratificant per tots, ja que tenint cura de les nostres plantes, produïm uns aliments que després podrem menjar tant a l'escola, el·laborant-los al Taller de Cuina, com a casa!
    
     És per això que avui, els nois i noies de la TVA1 volem compartir amb vosaltres, que hem engegat amb molta empenta i entusiasme el nostre petit hort. A més de la feina amb els calçots, ens agradaria ensenyar-vos com hem treballat pas a pas, amb les taules de cultiu (que vam estrenar el curs passat), perquè ja han donat els seus primers fruits, uns enciams de fulla de roure i unes escaroles comuns, que alguns de vosaltres ja heu pogut provar!!!


1) PRIMER DE TOT, PREPAREM LA TERRA:



2) FEM FORATS AMB EL PLANTADOR I PLANTEM:



3) CELEBREM QUE HO TENIM TOT PLANTAT:


4) AH, MOLT IMPORTANT!  REGUEM CADA SETMANA:


5) I PASSATS 3 MESOS COLLIM LES NOSTRES PREUADES VERDURES:


6) FINALMENT PREPAREM LES AMANIDES AMB ELS ENCIAMS I LES ESCAROLES, AQUESTA VEGADA PERÒ, NO HO HEM FET AL TALLER DE CUINA DE L'ESCOLA, SINÓ QUE HO HEU FET CADASCÚ A CASA VOSTRA.
I AQUESTS HAN ESTAT ELS RESULTATS, DIGNES D'UN CONCURS D'AMANIDES!

MOLTES GRÀCIES PER COL·LABORAR I FER QUE L'HORT HAGI ARRIBAT A LES VOSTRES CASES AMB LA MATEIXA IL·LUSIÓ QUE EL TREBALLEM A L'ESCOLA.


BON PROFIT !!!

Comentaris