Passa al contingut principal

Setmana de la Música

   Al novembre, tota l'escola va participar de diverses activitats per tal de festejar Santa Cecília, patrona de la música:

  - El dimarts 18, els grups de Cicle Inicial i el GAE1 van anar als "Racons de Santa Cecília" que organitza el CRP de Sarrià (Centre de Recursos Pedagògics) conjuntament amb les escoles d'educació especial de la zona i algunes escoles d'ordinària que hi venen a fer d'acompanyants.
   Els nostres grups van participar en dos racons, un de "massatge musical" i en un altre del conte sensorial "Les gotes d'aigua". Per finalitzar la festa, vam gaudir d'unes peces de música tradicional, on vam ballar, cantar i passar-nos-ho molt bé.



 
  - El dijous 20, els grups de Primària, Secundària i GAE2 van assistir a l'Auditori Masferrer al concert que organitza el CRP de Les Corts, amb altres grups d'escoles ordinàries del districte.
   Aquest any vam gaudir d' "Un viatge pel musical" de la companyia "Els Pirates Teatre". Ens van fer un petit recorregut per la història de les cançons de musical i vam acabar cantant i picant de mans tots al compàs de West Side Story. Si voleu veure més fotos de l'espectacle, cliqueu al àlbum fotos CRP Les Corts




   - I el divendres 21,  per Santa Cecília, vam tancar la setmana amb un fantàstic concert a Can Bartomeu a càrrec de l'Andrea Esteve, germana de l'Anna del GAE2.
   Va ser molt emotiu sentir-la tocar diverses peces al violí i al piano, però sobretot ens va encantar la peça pròpia dedicada a la seva germana "Anita" que, com ella ens va explicar, va millorant a mida que totes dues van creixent. Moltes gràcies família Esteve per la vostra col·laboració!
 
   Després del concert, tots vam compartir una mica de coca i xocolata, tot celebrant el que ens agrada la música!!




Comentaris