Passa al contingut principal

Visita Cosmocaixa

Els grups d'alumnes de Secundària, GAE 1 i GAE 2, hem anat aquest dimecres passat dia 10 d'octubre a  la seu del Cosmo Caixa, a la Ronda de Dalt de Barcelona.
Ens ho hem passat genial i  també hem aprés i gaudit un munt!

El grup de Secundària hem visitat l'exposició  sobre " El Nostre Mar: El Mediterràni " increiblement interessant i divertida.... tocant sorres de diferents platges, tastant aigues amb diferents sabors i salinitats... veient peixos, estrelles, meduses, anemones..., escoltant el soroll de les onades i dels grans mamífers marins...i tocant una gran tonyina de tamany real  sota un gran " banc " de petites tonyines i hams... Ha estat molt xulo!
Després  hem pogut anar a comprar-nos un record  a la botiga per tal de continuar treballant el tema a l'aula i poder aprendre més coses sobre aquest mar de la nostra ciutat de Barcelona.

Els grups del GAE 1 i 2 aquest curs hem engegat el Projecte “Els 4 Elements Naturals” i durant aquestes setmanes hem estat treballant l'element "Aigua". Emmarcat dins aquest treball hem anat a visitar el “Bosc Inundat”, que és una rèplica exacta d'un tros de bosc inundat de la selva amazònica brasilera. Hem gaudit de la visió subterrània, l'aèria, la pluja tropical, la vegetació i animals que hi viuen i totes les sensacions que transmet aquest tros de bosc amb molta aigua. A més hem vist altres coses curioses del museu Cosmocaixa.

 

Ha estat una matí molt profitós i ús recomanem a tots la visita a aquest gran museu que tenim a la ciutat, nosaltres ens hem quedat amb ganes de repetir-ho!


Grups GAE1-2 i Secundària

Comentaris